Mora Electronics comercializeaza, asigura service, consultanta, comercializeaza si asigura servicii conexe Supertax
Portal de stiri si informatii, stiri, program tv, meteo loto, joburi, retete culinare, bloguri, referate, jocuri online, GSM, muzica si film
Jocuri Noi New games
TennisMall.Ro Magazin online cu ultimele modele de echipament, rachete si alte accesorii pentru iubitorii tenisului de camp.
director, web, info, infos, informatie, link, catalog, site, afaceri, comert, magazine, invatamant, servicii, arta, cultura, comunicatii, legislatie, societate, auto, moto, velo, divertisment, joburi, sport, calculatoare, imobiliare, regional, stiri, internet, sanatate, transporturi
Degrade sus
Termeni si conditii

Red Star Utilizarea acestui site

Prin accesarea site-ului www.GiglioClub.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in jurisdictia utilizatorului.

Utilizatorii acestui site sant sfatuiti sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sant considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site de catre proprietarul acestuia, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Acest site poate fi conectat (linked) cu alte site-uri care nu apartin Giglio Club sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care Giglio Club nu este raspunzatoare sub nici un aspect pentru continutul acestor site-uri.

Red Star Protectia drepturilor de proprietate intelectuala

Site-ul www.GiglioClub.ro si toate informatiile continute sant proprietatea Asociatia Club Sportiv Giglio si nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse in nici un fel, pe nici un suport fara acordul prealabil scris al titularului.

Giglio Club este marca inregistrata a companiei Asociatia Clubul Sportiv Giglio.

Toate marcile de comert, marcile de serviciu, emblemele, logo-urile, reprezentarile grafice, imaginile precum si informatiile continute pe site, sunt proprietatea exclusiva a companiei Asociatia Clubul Sportiv Giglio.

Site-ul www.GiglioClub.ro incluzind nelimitativ textele, imaginile, reprezentarile video sau audio continute de acesta, sant protejate de prevederile legislatiei in vigoare privind drepturile de proprietate intelectuala.

Red Star Limitarea raspunderii

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.GiglioClub.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura.

Giglio Club isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii de pe acest site.

Desi Giglio Club depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, Giglio Club nu este responsabila pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.GiglioClub.ro.

Giglio Club nu va fi obligata sa informeze vreo persoana cu privire la vreo eroare de pe acest site.

Giglio Club nu va fi in nici o imprejurare raspunzatoare pentru vreo dauna, oricare ar fi ea (incluzind, dar fara a se limita la, daunele cu privire la pierderea profiturilor, intreruperea fluxurilor de afaceri sau pierderea informatiilor) care provine din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza site-ul sau informatia cuprinsa in el, chiar daca Giglio Club a fost informata cu privire la posibilitatea aparitiei unor astfel de daune.

Red Star Comunicarea on-line

Precizam ca nu oferim nici o garantie ca orice mesaj trimis catre Giglio Club va fi primit de Giglio Club astfel cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin Internet si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.

Prin confidentialitatea informatiilor Giglio Club intelege sa asigure confidentialitatea datelor si informatiilor clientilor precum si pe cele ale utilizatorilor acestui site in conformitate cu legislatia in vigoare.

Red Star Informatiile cu caracter personal

Unele informatii sunt colectate automat cand vizitati site-ul nostru.

Pentru a asigura buna functionare a site-ului nostru ne rezervam dreptul de a utiliza aceste informatii pentru a monitoriza si analiza partile site-ului care sunt accesate, utilizatorii individuali nefiind identificati si nefiind efectuate studii de piata pe baza acestor date.

In functie de necesitati, informatiile cu caracter personal vor putea fi transmise catre terti din exteriorul companiei Giglio Club doar cu consimtamintul utilizatorului transmis noua in mod expres si neechivoc.

Reclama pe site
Tabel Gradient
 

Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din acest site este posibila numai cu acordul scris al titularului!

Copyright 2005 Giglio Club. Toate drepturile rezervate.

Sugestii si Reclamatii | Termeni si Conditii

    Monitorizare site Scotty.ro