Sorana Cirstea este una dintre cele mai promitatoare tinere jucatoare din Romania, ea reusind la varsta de 17 ani sa ajunga pana pe pozitia 88 mondial, o performanta foarte buna pentru o jucatoare atat de tanara.
TennisMall.Ro Magazin online cu ultimele modele de echipament, rachete si alte accesorii pentru iubitorii tenisului de camp.
director, web, info, infos, informatie, link, catalog, site, afaceri, comert, magazine, invatamant, servicii, arta, cultura, comunicatii, legislatie, societate, auto, moto, velo, divertisment, joburi, sport, calculatoare, imobiliare, regional, stiri, internet, sanatate, transporturi
 
Degrade sus
Cupa Metaxa Tenis de camp Giglio Cub !

 

In perioada 11-14 iunie 2009 Clubul Sportiv Giglio impreuna cu domnul Basca Aurel, patronul SC Met-axa SRL organizeaza turneul “Cupa Met-axa” la tenis de camp.

Competitia este inclusa in Calendarul Competitional al Federatiei Romane de Tenis, si este rezervata jucatorilor din categoriile de varsta: baieti si fete 10 ani si 14 ani baieti.

Categoria turneului este a 4-a, este deschis sportivilor legitimati la cluburile afiliate Federatiei Romane de Tenis, cu legitimatiile vizate pe anul in curs.

In fiecare zi a competitiei, incepand cu ora 9 vom putea urmari meciuri, care se vor desfasura pe terenurile de tenis ce apartin de IPROCHIM din Iasi, str. C. Negri nr.48

Arbitrul turneului este domnul Dan Bosoiu, iar doamna Grigorescu Giliola este directorul turneului.

Termenul limita pentru inscrierea jucatorilor la turneu este joi 4 iunie 2009, in timp ce data limita de retragere este sambata 6 iunie 2009.

Inscrierile se pot face pe email: giglioclub@yahoo.com

sau la urmatoarele numere de telefon:

0744 778420 - Grigorescu Giliola,

0745 643658 - Penelea Constantin.

Organizatorii vor acorda premii primilor patru clasati de pe tabloul de concurs, constand in cupe, diplome si articole sportive.

Multumim sponsorilor si dorim mult succes tuturor participantilor angrenati in competitie

Reclama pe site
Tabel Gradient
 

Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din acest site este posibila numai cu acordul scris al titularului!

Copyright 2005 Giglio Club. Toate drepturile rezervate.

Sugestii si Reclamatii | Termeni si Conditii

    Monitorizare site Scotty.ro